Konuyla ilgili birçok kişi kendisine gurme yakıştırmasından hoşlanmıyor nedense, belki gurme sıfatının dış�... Devamı
Kent Yaşam Yazarı
Konuyla ilgili birçok kişi kendisine gurme yakıştırmasından hoşlanmıyor nedense, belki gurme sıfatının dış�... Devamı
Haftanın yemeği: Zencefilli karides ve tuzda balık, Haftanın şarabı: Sauvignon blanc, Haftanın rakısı: Beyler... Devamı
Bu cumartesi konumuz İzmir mutfağıydı. Hani şu kent mutfağı olarak kategorize ettiğimiz, kökü tarihin çok... Devamı
Geçtiğimiz cumartesi dostlarla bir yemek yaptık. Sıkça yaptığımız bir şeydi bu ancak bir takım nedenlerle bir... Devamı
Meyhane adabında kalmıştık... Hadi önce şu kelimeyi açıklayayım: malum, gençlerimiz pek meyhane bilmedikleri... Devamı
Geçen yazımda dayak mı yoksa yemek mi yediğimizi anlayamadığım bir ziyafet yemeğini anlatmıştım. Benim için ... Devamı
Hepimiz dışarıda yemeklere ve davetlere gideriz. Sizce neyi, nasıl yediğimizi çok iyi biliyor muyuz yoksa belli ş... Devamı
Birçok kaynak rakının Türk içkisi olduğu konusunda birleşmektedir. Yani bizim içkimiz ve iyi biliriz. Onu seviy... Devamı
Çocukken annemin bamya ya da kereviz yaptığını anımsıyorum. Aman tanrım ne berbat şeylerdi onlar, yememek için... Devamı
Cumhuriyet döneminden bu yana genel olarak İzmir'de kentleşme ve kentlilik kavramlarının algılanması ve uygulanma... Devamı
Yalnız Bir Adamın Hikayesi